Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Љупка ЦРВЕНКАПА са секси чизмама до кукова? Јелена Карлеша не престаје да ШОКИРА (ФОТО)

Популарна певачица објавила је фотографије још једног у низу необичног стајлинга...

1636218303_jk_port_07072021_018.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Популарна певачица Јелена Карлеуша важи за анјвећу музичку звезду на Балкану, али и за најексцентричнију познату личност на нашим просторима бар када су одевне комбинације у питању.

Прочитајте још: ТРАГЕДИЈА: Популарна певачица преминула у 48. години

Наиме, пе неколико минута популарна "мала од скандала" објавила је низ видео снимака и фотографија са путовања приватним авионом из Црне Горе, где је синоћ наступала, према Компенхагену где има заказан наступ. За ту прилику Јелена Карлеуша определила се за необичај стајлинг у комбинацији две боје са јаким каратером, црне и црвене.

Прочитајте још: Седам занимљивих ЖЕНСКИХ имена која су изведена од БИЉАКА

Певачица се увукла у узани комбинезон у јарко црвеној боји преко кога је навукла црне, шпицасте чизме на високу потпетицу које су дугачке скоро до кукова. Уз то, понела је и црвене плишане наочаре, налик на оним које је недавно и певачица Дијана Јанковић носила.

Погледајте како изгледа овај необични стајлинг...

Прочитајте још: Боја косе много говори о ТЕМПЕРАМЕНТУ: Шта значи ако имате плаву, црну или црвену косу, а шта ако често мењате боју?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas