Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марина Висковић није изневерила фанове: Певачица наступала са повредом леђа, сви су мислили да је то део стајлинга (ФОТО)

Марина успела да сакрије повреду

1658558627_viskovic_knjazevac_21072022_0010.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Марина Висковић је наступала на фестивалу у Књажевцу. Она је одушевила фанове добром атмосфером, а сви су уживали у њеним песмама. 

Оно што ће свакако обележити овај наступ је њен стајлинг. Марина је носила црни кожни шортс, чизме са веома занимљивим дезеном зебре, а горе је имала мајицу са црним, белим и плавим шарама. На леђима и руци је залепила траке које су јој помогле да буде толико дуго на ногама и да одржи концерт без болова. Траке су изгледале као да су део комбинације и потпуно сус е уклопиле уз њен стајлинг.

 

Прочитајте још: Цеца и Анастасија ОТКАЗАЛЕ СВЕ НАСТУПЕ: Мајка и ћерка заражене истим вирусом (ФОТО)

"Истегла сам тетиву и не знам искрено како сам се повредила. Једва су ме одкочили ова три дана. Тренутно не тренирам јер се доста трошим у путу и на наступу па не стижем. Нећу тренирати два месеца, али на наступима доста скачем, то ми је као тренинг. Угојила сам се мало, немам редован сан и исхрану", рекла је певачица за медије.

Фото: Атаимагес.рс

Сви су помислили да су траке део модне комбинације коју је Марина носила, нико није ни слутио да је повређена, тако да је она очигледно оправдала сва очекивања публике која је у великом броју дошла да пева уз њене највеће хитове. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas