· · Komentari: 0

Marina Visković nije izneverila fanove: Pevačica nastupala sa povredom leđa, svi su mislili da je to deo stajlinga (FOTO)

Marina uspela da sakrije povredu

1658558627_viskovic_knjazevac_21072022_0010.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pevačica Marina Visković je nastupala na festivalu u Knjaževcu. Ona je oduševila fanove dobrom atmosferom, a svi su uživali u njenim pesmama. 

Ono što će svakako obeležiti ovaj nastup je njen stajling. Marina je nosila crni kožni šorts, čizme sa veoma zanimljivim dezenom zebre, a gore je imala majicu sa crnim, belim i plavim šarama. Na leđima i ruci je zalepila trake koje su joj pomogle da bude toliko dugo na nogama i da održi koncert bez bolova. Trake su izgledale kao da su deo kombinacije i potpuno sus e uklopile uz njen stajling.

 

Pročitajte još: Ceca i Anastasija OTKAZALE SVE NASTUPE: Majka i ćerka zaražene istim virusom (FOTO)

"Istegla sam tetivu i ne znam iskreno kako sam se povredila. Jedva su me odkočili ova tri dana. Trenutno ne treniram jer se dosta trošim u putu i na nastupu pa ne stižem. Neću trenirati dva meseca, ali na nastupima dosta skačem, to mi je kao trening. Ugojila sam se malo, nemam redovan san i ishranu", rekla je pevačica za medije.

Foto: Ataimages.rs

Svi su pomislili da su trake deo modne kombinacije koju je Marina nosila, niko nije ni slutio da je povređena, tako da je ona očigledno opravdala sva očekivanja publike koja je u velikom broju došla da peva uz njene najveće hitove. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.