Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Меган Маркл јавно увредила британску краљицу (ВИДЕО)

Ексклузивни интервју Опри Винфри биће права бомба!

Oglas

Пирс Морган, чувени британски водитељ култне емисије "Добро јутро Британијо", назвао је Меган Маркл "апслутном срамотом" зато што је у интрвјуу са Опром Винфри  енглески краљицу Елизабету назвала "лажљивицом".

Прочитајте још: Зашто краљица Елизабета носи ЈАРКЕ БОЈЕ? Дефинитивно ништа не препушта случају

Меган и Хари су недавно открили да чекају другог сина, што је додатно допринелу великом интересовању за ексклузивни интервју Опри Винфри.

Глумица или жртва? Фото: Youtube/ screenshot  CBS

Наиме, интервју Меган Марк и принца Херија који су дали Опри Винфри још није ни објавен у целости, а већ је изазвао буру негодовања широм света. Канал СиБиЕс повремено пусти по неки тизер, односно делић интервјуа како би заинтересовали гледаоце.

Фирма о нама износи "осведочене неистине". Фирма је краљевска кућа.

У једном таквом тизеру је војвоткиња од Сасекса, причајући о одласку из Лондона и односу са краљевском породицом, искористила израз "perpetuating falsehoods" који би могао да се преведе као: "осведочене неистине".

Прочитајте још: Сви су изненађени његовом реакцијом: Принц Хари са одушевљењем коментарисао филм о Леди Дајани

Како могу да очекују да ћемо ћутати?

Опра Винфри је питала саговорницу Меган Маркл (39) "да палата чека да чује њену истину", а она је на то одговорила:

- Не знам како могу да очекују да ћемо након толико времена и даље само ћутати ако постоји активна улога коју "Фирма" игра у продужавању лажи о нама - рекла је Меган.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон је права краљица стила: Понела исти сако два пута и показала да је велика љубитељка модног рециклирања (ФОТО)

Шокиран овим што је видео и чуо, чувени новинар је данас на Tweeteru написао шта мисли о њеном "винском интервјуу".

Прочитајте још: Задала модни задатак: Краљица Летиција још једном доказала зашто је и краљица стила (ФОТО)

- Да будемо начисто: нови клим Оприног винског разговора са "Сасексима" показује да је Меган Маркл директно назвала краљиву и принца Филипа лажовима - написао је Пирс Морган.

Он је даље објаснио да су краљица и принц Филип глава "Фирме".

Оптужила је краљицу, док је принц у болници!

- Она то ради у тренутку када се принц Филип у болници бори за живот . То је апсолутна брука и срамота - написао је Пирс.

Славни британски новинар је највећи критичар Меган Маркл, а њен и наступ принца Харија код Опре Винфри назвао је "бескрајном турнејом жртава".

- Госпођа Маркл мисли да глуми у филму. Овај интервју ће добити Оскара за највећу заблуду - написао је новинар.

Прочитајте још: Меган оптужили за злостављање особља, она тврди: Желе да скрену пажњу са интервјуа

Пирс је већ оптужио Меган да је малтретирала особље док је боравила у палати Кенсингтон, али је она то демантовала.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas