Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Kejt Midlton je prava kraljica stila: Ponela isti sako dva puta i pokazala da je velika ljubiteljka modnog recikliranja (FOTO)

Kejt je poznata po tome da svoje modne komade pažljivo bira i nosi ih više puta.

1614695426_kate-midleton.png
Foto: Printscreen / YouTube / Daily Mail
Oglas

Ovo nije prvi put da je Kejt iz svog ormara izvukla stare odevne komade. Pre nepunih mesec dana je odabrala sako od tvida, koji je ponela tokom video-poziva, a isti modela je nosila i 2017. godine.

Pročitajte još: Svi su iznenađeni njegovom reakcijom: Princ Hari sa oduševljenjem komentarisao film o Ledi Dajani

Kejt je ovim postupkom dokazala koliko je važan uticaj recikliranja i time je stavila veći naglasak na održivost odeće. Ona je odličan primer za to, jer za različite događaje bira komade u kojima smo već imali prilike da je vidimo, ali ih ona odlično iskombinuje, originalno i jedinstveno. 

Ovih dana Kejt je ponela zeleni sako za jedan video-poziv, a njega je već nosila 2018. godine kada je bila na Kipru. Pored njega, pre mesec dana je ponela sako od tvida, u kojem smo je mogli videti 2017. godine, kada ga je iskombinovala sa suknjom istog materijala.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas