· · Коментари: 0
САВЕТИ

Моника Белучи открила тајну своје лепоте: Кључ сексипила код жена је у овоме!

Прелепа глумица и даље очарава својим изгледом

1619539100_monika.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен / ла-Беллуцци.ру

Њен сексипил с годинама уопште не јењава, а и велики је противник вештачког старења.  Моника је једном приликом истакла да кључ лепоте и сексипила види искључиво у самопоуздању жене и сматра да је женама наметнут притисак о томе како би требало да изгледају, што је свакодневно разбесни.

Прочитајте још: Знате ли зашто Дајана није носила "Шанел": Тајна је у испреплетаним словима њиховог лога

"Стварно се досађујем док слушам и гледам жене које би са четрдесет волеле изгледати као да им је двадесет година. То је бизарно. Нисам против пластичне хирургије, можда ћу направити тотални лифтинг у наредних десет година", рекла је кроз смех Моница Белучи за британски магазин "Амусе". На сву срећу, још увек је природна лепотица.

Моника је испуњена мајка двеју ћерки, које има са супругом Винсентом Каселом. Када не ради, поклања сву пажњу својој деци, уместо да се замара изгледом. "Кад сам код куће уопште се не шминкам. Сматрам да би породица требало да ми буде центар света. Глумцима је то тешко, јер се свему око нас придаје много значаја."

Моника је навела и да је уморна од мишљења да постоји само једна врста фигуре која је привлачна. Цени чињеницу да је свака жена другачија и волела би када би и друге жене то схватиле на прави начин.

. Савршенство не постоји, а и да постоји, било би досадно. Слажем се да је витко тело привлачно, али ко може да тврди како облине не могу бити лепе на исти начин? Волела бих да људи већ једном схвате да велике руке могу бити исто тако секси као и велике груди- рекла је Моника у интервјуу. Педесетсетседмогодишња глумица је нагласила и да није све у избору гардеробе нити у инвестирању у козметичке препарате. 

- Од свега је најважније самопоуздање. Ако се осећате добро, изгледате добро. Ако се осећате непријатно, видеће се та ваша несигурност- закључила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.