Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕТ ГАЛА

НАЈБИЗАРНИЈЕ издање са црвеног тепиха: Ким Кардашијан завијена сва у ЦРНО - једино јој се види КОСА (ФОТО)

Нико овакво издање није очекивао од славне старлете.

1631627576_pjimage.jpg
фото: Профимедиа/Профимедиа
Oglas

Након недавног издања када је пред медије изашла са кожном црном маском преко лица, Ким Кардашијан опет је оставила све присутне без текста.

Овога пута обукла се у једноделни црни костим који јој је прелрио све осим косе. Овакву креацију потписује Ветементс Демн Гвасалиа, креативни директор модног бренда "Баленсијага".

Прочитајте још: Прекрила главу МАСКОМ као из ХОРОР филма: Ово је НАЈЈЕЗИВИЈЕ издање Ким Кардашијан до сада (ФОТО)

Како преноси портал "ТМЗ", Кање Вест је био тај који је наводно охрабрио своју бившу супругу да се појави у оваквом издању како би "померила границе".

Коса јој се буквално вукла по поду.

фото: Профимедиа

Ким је то и овога пута дефинитивно урадила, јер су сви који су били присутни на Мет Гала догађају, остали у чуду.

Овакав контроверзан потез нико није очекивао од славне старлете и ријалити звездем која је управо на овом догађају носила најизазовнија, најпровокативнија, као и најсвечанија издања.

фото: Профимедиа

Подсетимо, овакав ексцентричан изглед више у стилу њеног бившег супруга, репера Кања Веста, који се током целог лета појављивао у сличним издањима и са обавезном маском.

Управо због оваквих стајлинга покренуле су се гласине о њиховом могућем помирењу.

фото: Профимедиа

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas