Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Најбољи летњи одевни комади по мери глумице Јелене ГАВРИЛОВИЋ (ФОТО)

Глумица је изградила имиџ модне иконе пажљивим избором одевних комада у складу са догађајима на којима присуствује

1659516634_sci_fi_26082019_0010.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Јелена Гавриловић једна је од најнадаренијих српских глумица која је истовремено и певачица и  продуценткиња. Уз све то, Јелена Гавриловић једна је од најзгоднијих јавних личности која велику пажњу посвећује редовном вежбању, конзумирању здравих намирница и генерално, труди се да води здрав живот и буде окружена позитивном енергијом.

Прочитајте још: Марина Висковић није изневерила фанове: Певачица наступала са повредом леђа, сви су мислили да је то део стајлинга (ФОТО)

Током боравка на јавној сцени, Јелена гавриловић изградила је и јединствен модни стил пажљиво бирајући комаде који одлично пристају приликама у којима се нађе.

Погледали смо њена омиљена модна издања на друштвеним мрежама и одабрали савршене летње одевне комаде у којима ћете заблистати.

Прочитајте још: Скупио преко МИЛИОН ПРАТИЛАЦА: Андрија Милошевић покорио мреже (ВИДЕО)

За специјалне прилике, посебно вечерње забаве можете се одлучити за лагану сатенску хаљину без леђа. Јелена се определила за аисметричну у лимун боји која се везује око врата.

За свакодневне активности, шетње са другарицама или једноставно уживање у поподевним сатима на отвореном, црна стаенска хаљина на бретеле је увек одличан избор...

Кад одлучите да најтоплији део дана проведете у граду, на отвореном, Јелена Гавриловић препоручује да обучете лагане ланене блузице и кратке тексас шортсеве. Она их је одлично искомбиновала са каубојкама од преврнуте коже и обавезним шеширићем на глави...

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas