Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕКАД И САД

НИКАДА НЕЋЕТЕ ПОГОДИТИ КО ЈЕ: Данас ова певачица изгледа много млађе, а на њеним наступима све ГОРИ (ФОТО)

Да су и 90-их певачице користиле неку врсту фотошопа, дефинитивно доказује ова фотографија.

1642405038_pjimage---2022-01-17T083138.434.jpg
Фото: ТВ Новости
Oglas

Крзно, злато, дугачки нокти, плава коса - неизоставна мода 90-их. Фотограф је очигледно имао замисао да му тада млада певачица, на почетку каријере, испозира у гламурозном издању, достојном праве диве. Међутим, делује да се заиграо приликом обраде фотографије, јер тешко ко би могао да погоди о коме се ради.

Фото: ТВ Новости

У питању је чувена певачица Јелена Карлеуша, коју данас гледамо на свим насловним странама. Некада симпатична плавуша, данас прави модни маг и шоумејкер, Јелена дефинитивно не личи на себе на старој фотографији.

Због обраде, а посебно "пеглања" лица, млада Јелена изгледа много старије, попут жене у зрелим годинама. 

Но, било како било, она данас може да се похвали беспрекорним стиглом и фигуром, а грешка са почетка каријере никада се више није поновила и њене фотографије на Инстаграму маме уздахе и мушког и женског дела оублике, подјенако.

Осим изгледа, Јелена је много узнапредовала и када је модни стил у питању и данас задаје модне трендове на домаћој јавној сцени. Увек ископа нешто ново, занимљиво и неочекивано.

БОНУС ВИДЕО:

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ    

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas