Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕЗАБОРАВАН СТИЛ

ЈК, на ове слике си и ти заборавила! Модна издања Јелене Карлеуше са почетка каријере, једну комбинацију би РАДО ИЗБРИСАЛА (ФОТО)

Увек своја, Јелена Карлеуша се никад није плашила провокативних и другачијих модних издања.

1641998924_pjimage---2022-01-12T154822.355.jpg
Фото:ТВ Новости
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша је позната као модни сладокусац и често се опредељује за необичне и, по некима, екстремне модне комбинације. А како се њен стил развијао током година, можемо видети на основу увида у старе новинске чланке.

Почеци модне иконе

Представљамо вам пет упечатљивих Јелениних модних издања, махом са почетка каријере.

Фото: ТВ Новости

Перлице, шљокице и ресе су увек биле Јеленин "фазон" за наступе. Овај костим истиче бујне груди и витку фигуру, то је сигурно.

Фото: ТВ Новости

Да Јеца није увек у "разголићеним" издањима, доказује и ова фотографија. Сведена бела комбинација панталона са интересантним мотивима и лагана бела блуза су сигуран избор. Уз то је певачица уклопила и популарне штикле "на шпиц", које су 90-их и 2000-их биле невероватно тражене.

Фото: ТВ Новости 

Фото: ТВ Новости

Кратке хаљине, са доста прореза, чини се, биле су Јеленин заштитни знак. Хаљине на пертлање некада су биле изузетно популарне, а ових дана их у центар пажње враћа манекенка Хајди Клум.

Фото: ТВ Новости

Данас, Јелена велики поборник заштите животиња и ако је видите у "крзненим" јакнама и капутима, знајте да су вештачки. Да ли је и ова занимљива јакна од вештачког крзна, не знамо, али се савршено уклапа у Јеленин стил. Јака шминка, бели и златни детаљи, њена су омиљена комбинација.

Фото: ТВ Новости

Ово можда није једно од најсветлијих Јелениних модних издања и сигурни смо да би желела да га заборави. Ипак, ово је још један докаж да се Јеца никад није либила да проба нешто ново и увек је била иноватор на пољу српске модне сцене, када су јавне личности у питању.

Шта ви мислите, колико је Јеленин стил напредовао од почетка каријере?

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ    

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas