Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВИ ТРЕНД ИЛИ ЛОШ УКУС: Да ли су ове звезде претерале са минимализмом на додели Осакра? (ФОТО)

Годишња журка Оскара „Венити фер” била је место најраскошнијих, али и најчуднијих издања познатих звезда

1678705942_Collage-Maker-13-Mar-2023-12-09-PM-6268.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудске звезде су се побринуле за то да буду примец́ене на Беверли Хилсу у издањима за која су сматрале да су за њих најбоља или бар она у којима ће бити примећена. 

И док су неке бирале раскош, поједине глумице су представиле свој доњи веш. Питање је да ли је ово мода, нови тренд, лош укус или само жеља да се буде примећен.

Звезда Еуфорије, Хантер Шафер, понела је изглед за који је потребно много храбрости и у свету Холивуда. Глумица, позната по авангардном модном смислу за моду, самоуверено је позирала пред камерама. Све очи су биле упрте у њу с обзиром на то да је понела "топ перо" којим је прикрила груди уз бисерну сукњу до пода.

Фото: профимедиа

Оливија Вајлд такође је представила свој доњи веш. Испод беле, необично сечене хаљине понела је црни топ чија је цела страна била потпуно откривена.

Фото: профимедиа

Славне личности које су држале истог табора и тренда доњег веша биле су и Алесандре Амброзио и Емили Ратајковски.

Фото: профимедиа

Фото: профимедиа

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas