Oglas
· · Komentari: 0

NOVI TREND ILI LOŠ UKUS: Da li su ove zvezde preterale sa minimalizmom na dodeli Osakra? (FOTO)

Godišnja žurka Oskara „Veniti fer” bila je mesto najraskošnijih, ali i najčudnijih izdanja poznatih zvezda

1678705942_Collage-Maker-13-Mar-2023-12-09-PM-6268.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Holivudske zvezde su se pobrinule za to da budu primećene na Beverli Hilsu u izdanjima za koja su smatrale da su za njih najbolja ili bar ona u kojima će biti primećena. 

I dok su neke birale raskoš, pojedine glumice su predstavile svoj donji veš. Pitanje je da li je ovo moda, novi trend, loš ukus ili samo želja da se bude primećen.

Zvezda Euforije, Hanter Šafer, ponela je izgled za koji je potrebno mnogo hrabrosti i u svetu Holivuda. Glumica, poznata po avangardnom modnom smislu za modu, samouvereno je pozirala pred kamerama. Sve oči su bile uprte u nju s obzirom na to da je ponela "top pero" kojim je prikrila grudi uz bisernu suknju do poda.

Foto: profimedia

Olivija Vajld takođe je predstavila svoj donji veš. Ispod bele, neobično sečene haljine ponela je crni top čija je cela strana bila potpuno otkrivena.

Foto: profimedia

Slavne ličnosti koje su držale istog tabora i trenda donjeg veša bile su i Alesandre Ambrozio i Emili Ratajkovski.

Foto: profimedia

Foto: profimedia

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas