Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одевна комбинација Џејле Рамовић која ће бити инспирација дамама ове јесени: Једноставан, а ефектан аутфит (ФОТО)

Млада певачица још једном је показала да има стила

1661871631_dzejla.jpg
Oglas

Откада се појавила у музичком такмичењу "Звезде Гранда", Џејла Рамовић  привукла је пажњу јавности како својим талентом, тако и ванвременском лепотом. Са разлогом важи за једну од најлепших и најталентованијих певачица са ових простора. 

Освојила је прво место у поменутом такмичењу захваљујући невероватним вокалним способностима, харизми и шарму. Менторка јој је била Марија Шерифовић која јој је помогла да однесе победу.

Џејла на свом Инстаграм профилу често са пратиоцима подели фотографије на којима можемо видети да поседује одличан укус за моду. Савршено уклапа сваки детаљ, а њени аутфити су инспирација многим дамама.

Тако је било и овог пута, а њену одевну комбинацију многи сматрају идеалном за хладније дане који долазе.

Прочитајте још: РАСТА открио како се његове две миљенице слажу: Све о односу његове девојке и ћерке (ФОТО)

Црна мајица и кошуља у истим тоновима идеално се уклопила уз крем чишме и зелене панталоне. Огрлица боје злата била је пун погодак, као и торба црне боје са златним привесцима.

Одевна комбинација идеална је за све прилике - посао, кафу са другарицама или шетњу. 

Још инспиративних одевних комбинације лепе певачице можете погледати испод:

Прочитајте још: Мајкл Џексон би јуче прославио 64. рођендан: Син објавио низ фотографија (ФОТО)

 

Прочитајте још: Била је МУШКО, затим стекла светску славу, а сада је потпуно променила имиџ: Андреја Пејић сада изгледа непрепознатљиво (ФОТО)

 

 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas