Oglas
· · Komentari: 0

Odevna kombinacija Džejle Ramović koja će biti inspiracija damama ove jeseni: Jednostavan, a efektan autfit (FOTO)

Mlada pevačica još jednom je pokazala da ima stila

1661871631_dzejla.jpg
Oglas

Otkada se pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", Džejla Ramović  privukla je pažnju javnosti kako svojim talentom, tako i vanvremenskom lepotom. Sa razlogom važi za jednu od najlepših i najtalentovanijih pevačica sa ovih prostora. 

Osvojila je prvo mesto u pomenutom takmičenju zahvaljujući neverovatnim vokalnim sposobnostima, harizmi i šarmu. Mentorka joj je bila Marija Šerifović koja joj je pomogla da odnese pobedu.

Džejla na svom Instagram profilu često sa pratiocima podeli fotografije na kojima možemo videti da poseduje odličan ukus za modu. Savršeno uklapa svaki detalj, a njeni autfiti su inspiracija mnogim damama.

Tako je bilo i ovog puta, a njenu odevnu kombinaciju mnogi smatraju idealnom za hladnije dane koji dolaze.

Pročitajte još: RASTA otkrio kako se njegove dve miljenice slažu: Sve o odnosu njegove devojke i ćerke (FOTO)

Crna majica i košulja u istim tonovima idealno se uklopila uz krem čišme i zelene pantalone. Ogrlica boje zlata bila je pun pogodak, kao i torba crne boje sa zlatnim privescima.

Odevna kombinacija idealna je za sve prilike - posao, kafu sa drugaricama ili šetnju. 

Još inspirativnih odevnih kombinacije lepe pevačice možete pogledati ispod:

Pročitajte još: Majkl Džekson bi juče proslavio 64. rođendan: Sin objavio niz fotografija (FOTO)

 

Pročitajte još: Bila je MUŠKO, zatim stekla svetsku slavu, a sada je potpuno promenila imidž: Andreja Pejić sada izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

 

 

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas