Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оригиналне и необичне: Фармерке Јелисавете Орашанин хит су ове сезоне, а у сличном моделу прошетала је и Бела Хадид (ФОТО)

Глумица је увек у кораку са најновијим трендовима

1651142727_jelis.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/jagodenamagli
Oglas

Јелисавету Орашанин скоро сви памтимо као Роксанду из "Војне академије". Данас је удата за кошаркаша Милоша Теодосића, а њена главна преокупација је породица. У браку су добили двоје деце, ћерку Петру и сина Богдана.

И поред две трудноће, глумичина линија је савршена, а она стиже и да испрати најновије трендове.

Како су ове сезоне у тренду прорези, изгледа да њима није одолела ни Јелисавета.

Прочитајте још: Да ли сте чули за Ептадерм? Швајцарски научници су створили линије које циљано негују ова стања коже

Осим на хаљинама и мајицама, прорези на панталонама постају све популарнији, посебно међу инфлуенсеркама и манекенкама. Бела Хадид прошетала се у фармеркама са прорезима у пределу горње карлице, на месту где би требало да се налази део предвиђен за џеп, али наша глумица се одлучила за још необичнији модел!

Прочитајте још: ПЕРУТАЊЕ, ТАМНЕ ФЛЕКЕ ИЛИ ДЕПИГМЕНТАЦИЈА? Откријте “швајцарску тајну” здраве коже

Наиме, Јелисавета се одлучила за фармерке светлог тексаса и равног кроја, али оно што њих чини уникатним јесу прорез - два на бутини и једне на потколеницама, дале су упечатљив израз овом моделу.

Уз патике модне куће Диор и тамнију торбицу, шармантна глумица парирала је најстилизованијим дамама.

Овај аутфит Јелисавета је одабрала приликом посете мадридском Националном музеју и уметничком центру краљице Софије.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas