Oglas
· · Komentari: 0

Originalne i neobične: Farmerke Jelisavete Orašanin hit su ove sezone, a u sličnom modelu prošetala je i Bela Hadid (FOTO)

Glumica je uvek u koraku sa najnovijim trendovima

1651142727_jelis.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/jagodenamagli
Oglas

Jelisavetu Orašanin skoro svi pamtimo kao Roksandu iz "Vojne akademije". Danas je udata za košarkaša Miloša Teodosića, a njena glavna preokupacija je porodica. U braku su dobili dvoje dece, ćerku Petru i sina Bogdana.

I pored dve trudnoće, glumičina linija je savršena, a ona stiže i da isprati najnovije trendove.

Kako su ove sezone u trendu prorezi, izgleda da njima nije odolela ni Jelisaveta.

Pročitajte još: Da li ste čuli za Eptaderm? Švajcarski naučnici su stvorili linije koje ciljano neguju ova stanja kože

Osim na haljinama i majicama, prorezi na pantalonama postaju sve popularniji, posebno među influenserkama i manekenkama. Bela Hadid prošetala se u farmerkama sa prorezima u predelu gornje karlice, na mestu gde bi trebalo da se nalazi deo predviđen za džep, ali naša glumica se odlučila za još neobičniji model!

Pročitajte još: PERUTANJE, TAMNE FLEKE ILI DEPIGMENTACIJA? Otkrijte “švajcarsku tajnu” zdrave kože

Naime, Jelisaveta se odlučila za farmerke svetlog teksasa i ravnog kroja, ali ono što njih čini unikatnim jesu prorez - dva na butini i jedne na potkolenicama, dale su upečatljiv izraz ovom modelu.

Uz patike modne kuće Dior i tamniju torbicu, šarmantna glumica parirala je najstilizovanijim damama.

Ovaj autfit Jelisaveta je odabrala prilikom posete madridskom Nacionalnom muzeju i umetničkom centru kraljice Sofije.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas