Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ РАТ

"ОВО ДЕФИНИТИВНО НИСУ ИСТЕ СТВАРИ": Карлеуша испрозивала Цецу за црвену хаљину и беретку (ФОТО)

"Рат" између Карлеуше и Цеце се води и на модном фронту

1645609944_pjimage---2022-02-23T105206.884.jpg
Фото: ATA
Oglas

Да певачице Јелена Карлеуша и Светлана Цеца нису у добрим односима, већ и птичице на грани знају. Свој спор воде и на суду, а свако ново суђење са собом доноси и упоређивање стајлинга.

Увек се поставља питање која се боље обукла, а један портал је одличио да направи и накету на ову тему. Међутим, певачица Јелена Карлеуша није била одушевљена овим поређењем.

Она је на свом Инстаграм профилу поделила стори са фотографијом на којој се упоређују два стајлинга, Цеце и Карлеуше, у јарко црвеним хаљинама и береткама уз наслов: "Гласајте којој боље стоји, Цеци или Јеци! Заобилазе се, али воле исте ствари."

Као свој коментар, певачица је написала: "Ово дефинитивно нису исте ствари."

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

На овај начин Карлеуша је јасно ставила до знања да сматра да Цеца не може да се пореди са њом када је мода у питању.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша елегантна и софистицирана: Направила склоп пролећних трендова које СВАКА ЖЕНА МОЖЕ ДА ПОНЕСЕ (ФОТО)

Занимљиво је да постоји још једна слична модна комбинација на релацији Карлеуша-Ражнатовић. Наиме, приликом гостовања у емисији Анастасија је "украла" Цецине необичне хеланке и изазвала одушевљење публике и фанова.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Ако боље погледате, сличан модел је носила и Карлеуша, али у њеном, изазовном маниру.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas