· · Коментари: 0
Мода

Будите принцеза и понесите хаљину као Кејт Мидлтон (Фото)

Иако јој приписују улогу да је једна од најскромнијих жена у краљевској породици, Војвоткињи од Кембриџа не може се наћи замерка ни када је стил одевања у питању

72481972_2692288277459652_8938011411821363200_n.jpg
Фото: Facebook/TheRoyalFamily

Војвоткиња од Кембриџа, Кејт Мидлотон једна је од најскромнијих жена у Краљевској породици, али и једна од најкоментарисанијих дама којој се ретко када може наћи замерка за одевне комбинације.

Где год крене, једноставним комадима показује привлачност и постала је права модна икона.

Прочитајте још: Носите панталоне као Викторија Бекам (Фото)

Пратимо њене омиљене хаљине, које носи од пријема до боравка на селу. Ево како можете украсти њен стил и обући се као Кејт Мидлтон, као војвоткиња и чланица краљевске породице.

Хаљина "А" кроја

Први и најдоминантнији класични избор за Кејт Мидлтон је њена колекција хаљина А-линије. Са урезаним струком и раширеном сукњом, ова хаљина је савршена за било који догађај.


Фото: Facebook/TheRoyalFamily

Безвременски и шик, ово је диван избор за баштенску забаву, трку коња или венчање.

Без обзира да ли преферирате чипкану тканину, лепршаве материјале или желите понесете величанствени амерички сатен у целини, не можете погрешити са нечим овако задивљујућим. Најбоље је лагано приступати при одабиру ових хаљини због тога што њена једноставност може одвести у погрешном смеру већ одабиром погрешног сакоа или ципела.

Прочитајте још: Мушкарци воле када им се жене диве, а САТ И ЦИПЕЛЕ откривају много


Фото: Facebook/TheRoyalFamily

Без обзира да ли преферирате дуге рукаве, средње дужине или чизме уз овај модел хаљине, не можете погрешити са овим ласкавим комадом.


Фото: Facebook/TheRoyalFamily

Војвоткиња их често носи током целе године и изгледа фантастично.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.