Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Постала је позната због НЕСВАКИДАШЊИХ ОБРВА: Добијала је поруке МРЖЊЕ и трпела увреде, а данас стоји раме уз раме са СВЕТСКИМ звездама (ФОТО)

Софија Хаџипантели се није обазирала на негативне коментаре које је добијала због својих обрва

1668085263_Foto-Profimedia-Sofija-Hadzipanteli.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Познати модел Софија Хаџипантели појавила се на додели Гламур нагарада Жене године у Лондону. Софија се нашла се у друштву светских звезда, иако је раније била исмевана због својих обрва.

За ову прилику одлучила је да обуче плаву хаљину са шљокицама и тилом. Највећа промена на њој била је бија косе, с обзиром да је до недавно била црнокоса. Сада је офарбана у црвену нијансу која је веома популарна ове сезоне. 

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Холивудски гламур синоћ у Београду: Јована Стојиљковић прошетала црвеним тепихом у савршено кројеном оделу (ФОТО)

 

Она је 2017. године постала светски познати модел због својих густих и несвакидашњих обрва. Тада је трпела многе увреде на рачун физичког изгледа, али на такве коментаре се није обазирала.

- Када су људи сазнали за мене на друштвеним мрежама, почели су да ми шаљу поруке мржње. Многи кажу да сам лицемерна јер не чупам обрве, а очигледно је да се сређујем као сви остали. Ми Грци-Кипрани смо јако длакави људи, сигурна сам да ће се многи сложити са мном. То ми никада није сметало јер моја бака, моје тетке, све су имале густе обрве и никада се нису бојале да буду оно што јесу, било да су их чупале или оставиле да расту. Заправо, за то нико никад није превише марио - рекла је Софија једном приликом и признала да фарба своје обрве које су природно смеђе боје, јер јој се то допада.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas