Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦРНА ХАЉИНА

Позната певачица ИЗГЛЕДА ФИТ само 4 месеца након порођаја - Без проблема понела РИЗИЧНУ хаљину (ФОТО)

Звезда састава Тхе Литтле Миx, Леј-Ен Пинок, препустила је врло мало машти након што је скоро све оголила на црвеном тепиху.

1638361011_pjimage--53-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Леј-Ен (30) ухваћена је на премијери новог свечаног филма "Дан бокса" када је налет ветра захватио њену изузетно смелу хаљину.

Пех на црвеном тепиху

Певачица, која је дебитовала као глумица у божићном филму, очајнички је покушала да држи своју црну хаљину на месту у покушају да сачува руменило, јер изгледа да није носила гаће. Али њени покушаји новопечене маме су  мало помогли, захваљујући огромним изрезима на хаљини.

Фото: Профимедиа

Леј-Ен, која је родила близанце пре само неколико месеци, изгледа да је све то прихватила добре воље, а неколико тренутака касније примећена је како се кикоће са својом колегиницом Амл Амен.

Фото: Профимедиа

Звезди су се на црвеном тепиху придружиле њене колегинице из групе Литтле Миx, Перие Едвардс и Џејд Тирвал. Оне су се, међутим, определиле за конзервативније одевне комбинације како би њихова најбоља другарица заблистала пред камерама.

Фото: Профимедиа

Расплакала се у емисији

Раније у току дана, Леј-Ен, која је у августу дочекала бебе близнакиње, појавила се у емисији Добро јутро Британијо како би говорила о Дану бокса. Говорила је и о великој премијери, пре него што се расплакала док је признала да њена мама неће моћи да јој се придружи.

Како се интервју ближио крају, Леј-Ен је рекла: „Могу ли само да кажем, моја мама гледа и знам да не може да дође на премијеру."

Глас јој је тада чујно пукао док је гласно јецала, настављајући: „Али ја те толико волим и надам се да ће бити још толико премијера на које треба отићи.“

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas