· · Коментари: 0
стил

Прави пословни шик: КРАЉИЦА ЛЕТИЦИЈА у уској сукњи и интересантном дезену (ФОТО)

Краљица Летиција на најбољи начин спаја пословно и елегантно

1648825055_profimedia-0674250538.jpg
Фото: профимедиа

Шпанска краљица Летиција присуствовала је церемонији доделе награда Фестивала кратког филма у Мадриду. 

Да пословни стил не мора да буде и досадан, поново нам доказује лепа Летиција. Оличење пословног шика је основни део њеног стила дуги низ година, а увек нас изненади неким финим додатком стајлингу.

Прочитајте још: Једноставно, али ефектно: Нову дневну комбинацију ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ могу да понесу све жене (ФОТО)

Летиција је понела "оловка сукњу" моделу са којом нема грешке када желите да постигнете пословни изглед, а да не обучете панталоне. Да њен наизглед једноставан стајлинг буде интересантнији сукња је у "анимал" принту, а уз њу је уклопила једностану црну близу, док преко носи краћи бели капут.

Фото: профимедиа

Што се шминке тиче, краљица се одлучила за природан тен, са врло мало руменила на јагодицама. 

Начин на који Летиција носи "анимал" принт је прави избор када се двоумите око тога да ли имате довољно смелости да понесете овако уочљив дезен. Међутим, уколико одаберете неутралан остатак одеће сигурно је да нећете да погрешите.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.