Oglas
· · Komentari: 0
stil

Pravi poslovni šik: KRALJICA LETICIJA u uskoj suknji i interesantnom dezenu (FOTO)

Kraljica Leticija na najbolji način spaja poslovno i elegantno

1648825055_profimedia-0674250538.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Španska kraljica Leticija prisustvovala je ceremoniji dodele nagrada Festivala kratkog filma u Madridu. 

Da poslovni stil ne mora da bude i dosadan, ponovo nam dokazuje lepa Leticija. Oličenje poslovnog šika je osnovni deo njenog stila dugi niz godina, a uvek nas iznenadi nekim finim dodatkom stajlingu.

Pročitajte još: Jednostavno, ali efektno: Novu dnevnu kombinaciju DžENIFER LOPEZ mogu da ponesu sve žene (FOTO)

Leticija je ponela "olovka suknju" modelu sa kojom nema greške kada želite da postignete poslovni izgled, a da ne obučete pantalone. Da njen naizgled jednostavan stajling bude interesantniji suknja je u "animal" printu, a uz nju je uklopila jednostanu crnu blizu, dok preko nosi kraći beli kaput.

Foto: profimedia

Što se šminke tiče, kraljica se odlučila za prirodan ten, sa vrlo malo rumenila na jagodicama. 

Način na koji Leticija nosi "animal" print je pravi izbor kada se dvoumite oko toga da li imate dovoljno smelosti da ponesete ovako uočljiv dezen. Međutim, ukoliko odaberete neutralan ostatak odeće sigurno je da nećete da pogrešite.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas