· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Прекрила главу МАСКОМ као из ХОРОР филма: Ово је НАЈЈЕЗИВИЈЕ издање Ким Кардашијан до сада (ФОТО)

Јавност је шокирана оваквим стајлингом.

1631466225_pjimage.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kim Kardashian West/The Hollywood Fix

Позната старлета и ријалити звезда Ким Кардашијан важи за једну од најлепших жена света. Поред тога што је напунила 40 година, Ким одлично изгледа, а на њеној фигури завиде јој многи.

Ипак, најновијим стајлингом успела је да покрије све - укључујући и лице, због чега многима није јасно овакво њено појављивање у јавности.

Прочитајте још: КИМ КАРДАШИЈАН шокирала пратиоце: "Обукла" ламборгинија у бели плиш, да би јој личио на ПИЏАМУ (ФОТО/ВИДЕО)

Овакав стајлинг више приличи костиму из хорор филма, него најпознатијој старлети.

Ким је на себи имала узак кожни костим, преко којег је огрнула дужи кожни мантил. На ногама је носила дубоке црне кожне чизме на потпетицу, на рукама црне рукавице, а на глави имала је кожну маску, такође у црној боји, са рајсфершлусима на местима где су очи, као и на половини лица.

Овакво њено појављивање у потпуности је другачије од издања на која смо навикли када је у питању позната старлета, будући да се прославила по провокативним и голишавим стајлинзима, као и изјави "правићу голишаве селфије док не умрем".

Сви коментаришу да је овакав ексцентричан изглед више у стилу њеног бившег супруга Кања Веста, који се током целог лета појављивао у сличним издањима и са обавезном маском. Због оваквог стајлинга покренуле су се гласине о њиховом могућем помирењу.

Подсетимо, Ким је поднела захтев за развод још у фебруару након скоро седам година брака са познатим репером.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.