Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Принц Хари данас пуни 37, а од краљице Елизабете очекује ВЕЛИКИ ПОКЛОН

У Бекингемској палати се увелико расправља о томе да ли Меган Маркл и принца Харија треба позвати за божичне празнике.

1631701191_hari.PNG
Фото: Профимедиа
Oglas

Меган Маркл ће можда доћи за божићне празнике у Лондон и прославити их у кругу фамилије. Том приликом ће моћи и да представе бебу Лилибет прабаки краљици Елизабети.

Прочитајте још: Глумица МЕГАН ФОКС у најпрозирнијој хаљини до сада на додели наргада: Превазишла изглед са претходног црвеног тепиха (ФОТО)

Меган и Хари очајнички желе да иду у Лондон

Војвода и војвоткиња од Сасекса очајнички желе да их позову у Лондон за божићне празнике. Ових дана су као на иглама, јер се у Бекингемској палати води расправа да ли Меган Маркл и принц Хари заслужују да дођу за божићне празнике у Енглеску или не.

Рођендан принца Харија
Принцу Харију је данас (15. септембар) рођендан и пуни 37 година. Краљица Елизабета је у Балморалу до 1. октобра и многи сумњају да ће му честитати.

Један од разлога ЗА је могућност да прабака краљица Елизабета (94) види њихову бебу и њено најмлађе унуче Лилибет Дијану која је рођена у Лос Анђелесу почетком јуна.

Краљица Елизабета жели да види праунучиће

Медији у Великој Британији пишу да су све веће шансе да их зову за празнике, а Меган Маркл то поготово жели јер би им то био први долазак после бројних скандала које су изазвали и чувеног Megxit-а. Меган Маркл и принц Хари већ два Божића славе сами, без краљевске породице.

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан ачин (ФОТО)

Бекингемска палата ћути

Британски медији тврде да су сами поставили то питање фамилији у Лондону, јер желе да путују у Харијеву домовину. Међутим, краљица Елизабета је веома увређена њиховим наступила код Опре Винфри, интервјуима које су давали, књигом коју је принц Хари објавио, филмом који је снимљен о њиховом животу и осталим изјавама да су их у Лондону сви малтретирали и да су буквално побегли да би спасили живу главу!

Краљца Елизабета је веома увређена

- Нико из Бекингемске палате није одговорио на питање Сасекса да ли могу да дођу за Божић у Лондон. Краљица Елизабета жели да види Арчија и Лилибет, али ју је принц Хари веома разочарао - каже извор близак краљевској породици.

Чека позив за чај код краљице Фото: Youtube/ screenshot Fox News

Два Божића су провели сами

Меган Маркл и принц Хари су прошли Божић провели у САД, а претходни у Канади. Онда су дали интервју Опри Винфри и шокирали Лондон. Принц Хари је недавно пружио маслинову гранчицу тиме што је питао да ли могу да дођу у дворац Виндзор и да се помире.

Прочитајте још: Орландо Блум на ивици смрти: Очи у очи са белом АЈКУЛОМ, а снимак видело 5,3 милиона људи (ВИДЕО)

Принц Харије је два пута био у Лондону

Принц Хари је био у Енглеској у априлу током сахране деде принца Филипа. Том приликом је принц Хари два пута средо баку краљицу Елизабету.

Принц Хари је два пута срео краљицу

Принц Хари је и у јуну био у Великој Британији на отварању споменика мајци принцези Дијани. Тада је разговарао са братом Вилијамом и оцем Чарлсом.

Прочитајте још: Прекрила главу МАСКОМ као из ХОРОР филма: Ово је НАЈЈЕЗИВИЈЕ издање Ким Кардашијан до сада (ФОТО)

Принц Хари је био омиљени унук краљице Елизабете, али многи сумњају да ће му бака честитати 37. рођендан.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas