Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОДЕЉЕНА МИШЉЕЊА

ПРОМАШАЈ ИЛИ ОРИГИНАЛАН ИЗБОР? Откривене НЕОБИЧНЕ ципеле које је носила снајка Бекамових на венчању (ФОТО)

Никола Пелц за венчање се определила за јединствене ципеле док је плесала целу ноћ са својим новим мужем Бруклином Бекамом

1649752499_pjimage---2022-04-12T103416.784.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Америчка милијардерка удала се за Бруклина Бекама, најстаријег сина Дејвида и Викторије Бекам, у суботу на венчању вредном 3 милиона фунти.

Пар је рекао „Да“ на спектакуларној церемонији венчања у кући породице Пелц на обали океана у Палм Бичу – вредној преко 70 милиона фунти.

С обзиром да је Николин тата - 79-годишњи бизнисмен Нелсон Пелц, који вреди око 1,3 милијарде фунти - платио рачун, није се штедело.

Прочитајте још: Завирите на РАСКОШНО ВЕНЧАЊЕ сина Дејвида и Викторије Бекам! (ФОТО)

Двадесетседмогодишњакиња је прошетала у свадбеној хаљини коју је дизајнирао Валентино. Хаљина је имала чипкасте рукавице и драматичан чипкани вео.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Упркос хаљини која се спушта на под, гости и обожаваоци су почашћени кратким изгледом њеног неконвенционалног избора када су у питању ципеле.

Избијајући испод хаљине на једном од снимака које је направио Вог, који је имао ексклузивни приступ догађају, Никола је носила свилене Версаће платформе (можете их видети на трећој фотографији у низу).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir)

Звездана листа гостију овог пара од 300 људи укључивала је Гордона Ремзија у присуству породице. Међу присутнима је била и тениска звезда Серена Вилијамс, као и глумица Ева Лонгорија.

Прочитајте још: Дејвид и Викторија ИЗАБРАЛИ СТРАНУ у сукобу, па добили "ШАМАР": Овај познати пар је ОДБИО да дође на венчање њиховог сина

Док су Бруклин и Никола очигледно заљубљени једно у друго, пише се да су прихватили савете својих најближих и потписали предбрачни уговор.

Породица Бекам вреди око 343 милиона фунти, док Николини родитељи – амерички магнат и инвеститор Нелсон Пелц (69) и бивша манекенка Клаудија Хефнер Пелц (67) – имају огромно богатство од 1,2 милијарде фунти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Никола и Бруклин су први пут изашли у јавност као пар у новембру 2019. када су се појавиле слике на којима се грле након што су заједно присуствовали забави за Ноћ вештица.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas