· · Коментари: 0
ЛУСКУЗ

Завирите на РАСКОШНО ВЕНЧАЊЕ сина Дејвида и Викторије Бекам! (ФОТО)

Најстарији син Дејвида Бекама и Викторије Бекам венчао се са глумицом Николом Пелц на вишемилионском имању њене породице.

1649683771_bekamovi-.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/X17onlineVideo

Како је фотографисање било забрањено, једино је Британски ВОГ имао права на фотографије венчања, које ћете екслузивно видети овде!  

Прочитајте још: Дејвид и Викторија ИЗАБРАЛИ СТРАНУ у сукобу, па добили "ШАМАР": Овај познати пар је ОДБИО да дође на венчање њиховог сина

Бруклин Бекам – 23-годишњи амбициозни кувар, син Викторије и Дејвида Бекама – и 27-годишња глумица Трансформерс: Доба изумирања, Никола Пелц (27) венчаће се у суботу за 123 милиона долара, 44.000 долара своје породице. породична кућа квадратна метра. морска обала. , Монтсорел, у Палм Бичу, Флорида.

Док је Никола носила хаљину из модне линије Вицториа Бецкхам за своје вереничке фотографије, она је ушла у високу моду за своју венчаницу. Никола је рекла за ЦР Фасхионбоок да је рекла да носи венчаницу по мери Валентина између неколико промена Валентино одевних предмета.

Бруклин Бекам – 23-годишњи амбициозни кувар, син Викторије и Дејвида Бекама – и 27-годишња глумица Трансформерса: Доба изумирања Никола Пелц (27) венчали су се у суботу у Палм Бичу, на Флориди. 

Николин отац, инвеститор Нелсон Пелц из Триан Фунд Манагемента, наводно вреди 1,7 милијарди долара. На листи гостију  налазилие су се колеге из Вицториа'с Спице Гирл – Мел Б, Мел Ц, Ема Бунтон и Гери Хорнер– као и Ева Лонгориа, Рокоо Ритцхие, шеф кухиње Гордон Ремзи и његова породица Ђиђи Хадид. Никол Ричи, Елизабет Херли, спортски агент Дејв Гарднер (иако вероватно без Лив Тајлер, од које се развео прошле године) и Том Брејди и Жизел Бундхен.

 

Док је Никола носила хаљину из модне линије Вицториа Бекам за своје вереничке фотографије, она је ушла у високу моду за своју венчаницу, те је има Валентино венчаницу скројену по њеној мери. 

 Блиски извор рекао да је „Викторија замољена да дизајнира венчаницу – дизајнирала је венчаницу своје пријатељице Еве Лонгорије – али очигледно њен модни бренд више не производи венчанице, па је била срећна што је Валентино преузео ту част. Довољно је нервозна због оваквих ствари без додатног терета одговорности за хаљину. “

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.