Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прва дама Француске појавила се на холандском двору у ОТМЕНОМ ИЗДАЊУ: Тегет екстраваганција насупрот краљевској црвеној (ФОТО)

Неустрашив стил и модни изражај

1681298778_Profimedia-Brizit-Makron.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

 Брижит Макрон (69), присуствовала је синоћ свечаном пријему у Краљевској палати у Амстердаму, са супругом, председником Француске Емануелом Макроном (45). Домаћини су им били краљ и краљица Холандије, који су их јуче дочекали испред овог здања.

Холандска краљица Максима, носила је на свечаном пријему раскошну хаљину у упадљивој нијанси црвене боје. Одећа јарког колорита је њен заштитни знак, када је реч о стилу одевања. Краљ Виљем-Александер и Емануел Макрон, били су у фраковима, док је Брижит још једном показала да осим што поштује протокол, изузетно помно прати моду.


Прва дама Француске жели да својом одећом испрати све оно што захтева њена функција, одмереност, елеганцију и отменост, али и да истовремено буде једна од најмодернијих првих дама на светској политичкој сцени.

Вешто је за синоћни догађај одабрала детаље, од минђуша које су се сјајно слагале са металик детаљима на хаљини до елегантне торбе. Када је јуче допутовала у Холандију, носила је чувену паж фризуру, док се синоћ у Палати представила са гламурозном пунђом.

Њена хаљина је пример модног контраста, јер док је горњи део одеће богат детаљима који су више него приметни, доњи део одеће је дискретан, једнобојан и крајње једноставан. Поентирала је и у одабиру боја, јер је тегет боја- симбол отмености.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas