Oglas
· · Komentari: 0

Prva dama Francuske pojavila se na holandskom dvoru u OTMENOM IZDANJU: Teget ekstravagancija nasuprot kraljevskoj crvenoj (FOTO)

Neustrašiv stil i modni izražaj

1681298778_Profimedia-Brizit-Makron.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

 Brižit Makron (69), prisustvovala je sinoć svečanom prijemu u Kraljevskoj palati u Amsterdamu, sa suprugom, predsednikom Francuske Emanuelom Makronom (45). Domaćini su im bili kralj i kraljica Holandije, koji su ih juče dočekali ispred ovog zdanja.

Holandska kraljica Maksima, nosila je na svečanom prijemu raskošnu haljinu u upadljivoj nijansi crvene boje. Odeća jarkog kolorita je njen zaštitni znak, kada je reč o stilu odevanja. Kralj Viljem-Aleksander i Emanuel Makron, bili su u frakovima, dok je Brižit još jednom pokazala da osim što poštuje protokol, izuzetno pomno prati modu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Point De Vue (@pointdevue)


Prva dama Francuske želi da svojom odećom isprati sve ono što zahteva njena funkcija, odmerenost, eleganciju i otmenost, ali i da istovremeno bude jedna od najmodernijih prvih dama na svetskoj političkoj sceni.

Vešto je za sinoćni događaj odabrala detalje, od minđuša koje su se sjajno slagale sa metalik detaljima na haljini do elegantne torbe. Kada je juče doputovala u Holandiju, nosila je čuvenu paž frizuru, dok se sinoć u Palati predstavila sa glamuroznom punđom.

Njena haljina je primer modnog kontrasta, jer dok je gornji deo odeće bogat detaljima koji su više nego primetni, donji deo odeće je diskretan, jednobojan i krajnje jednostavan. Poentirala je i u odabiru boja, jer je teget boja- simbol otmenosti.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas