Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗА МЕДАЉУ

"САМА САМ СЕ УДЕСИЛА": Беквалчева хтела да се нашминка за наступ, па ИЗНЕНАДИЛА умећем (ФОТО)

Изгледа да је Наташа Беквалац крила драгоцени таленат, барем када су женска сређивања у питању.

1641724713_pjimage--7-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/bekvalceva
Oglas

Сви мислимо да певачице за своје наступе ангажују шминкере и фризере, а резултат тога је беспрекоран изглед. Да то и није баш тако, показала је певачица Наташа Беквалац.

Она је пред свој наступ поставила кратку објаву, на којој се види да је тип-топ сређена, али се похвалила да је за то заслужна искључиво она. 

Прочитајте још: Кејт Мидлтон прославила 40. рођендан: Приказала се као КРАЉИЦА у хаљини Александар Меквина (ФОТО)

Нема сумње да Наташи није много потребно да би истакла своју лепоту, а овај пут је дефинитивно успела у томе. Певачица је акценат ставила на очи, које је уоквирила тамнијом оловком, док су јој бујне трепавице дале заводнички печат.

Косу је оставила пуштеном, али је крајеве мало увила и додала дозу романтике у крајњи изглед.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bekvalceva

- Сама сам се удесила. Ја сам позната шминкерка и фризерка и као што видите, преталентована сам - написала је Ната уз своју објаву.

Пратиоци су били изненађени, али и одушевљени и једногласно су одлучили да је Натин изглед пун погодак.

А како Наташина шминка и фризура изгледају када их раде професионалци, погледајте на фотографијама испод:

 

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas