Oglas
· · Komentari: 0
ZA MEDALJU

"SAMA SAM SE UDESILA": Bekvalčeva htela da se našminka za nastup, pa IZNENADILA umećem (FOTO)

Izgleda da je Nataša Bekvalac krila dragoceni talenat, barem kada su ženska sređivanja u pitanju.

1641724713_pjimage--7-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva
Oglas

Svi mislimo da pevačice za svoje nastupe angažuju šminkere i frizere, a rezultat toga je besprekoran izgled. Da to i nije baš tako, pokazala je pevačica Nataša Bekvalac.

Ona je pred svoj nastup postavila kratku objavu, na kojoj se vidi da je tip-top sređena, ali se pohvalila da je za to zaslužna isključivo ona. 

Pročitajte još: Kejt Midlton proslavila 40. rođendan: Prikazala se kao KRALJICA u haljini Aleksandar Mekvina (FOTO)

Nema sumnje da Nataši nije mnogo potrebno da bi istakla svoju lepotu, a ovaj put je definitivno uspela u tome. Pevačica je akcenat stavila na oči, koje je uokvirila tamnijom olovkom, dok su joj bujne trepavice dale zavodnički pečat.

Kosu je ostavila puštenom, ali je krajeve malo uvila i dodala dozu romantike u krajnji izgled.

Foto: Printskrin/Instagram/bekvalceva

- Sama sam se udesila. Ja sam poznata šminkerka i frizerka i kao što vidite, pretalentovana sam - napisala je Nata uz svoju objavu.

Pratioci su bili iznenađeni, ali i oduševljeni i jednoglasno su odlučili da je Natin izgled pun pogodak.

A kako Natašina šminka i frizura izgledaju kada ih rade profesionalci, pogledajte na fotografijama ispod:

 

 

 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas