Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТЕДЉИВА ПРИНЦЕЗА: Кејт Мидлтон блистала је у хаљини коју је већ насила, а ефектне минђуше коштале су само 17 ФУНТИ (ФОТО/ВИДЕО)

Краљевски пар прошетао се црвеним тепихом на БАФТА додели награда, први пут након три године.

1676878508_profimedia-0757201506-Kejt-i-Vilijam-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Принц и Принцеза од Велса, били су топло поздрављени од стране присутних, када су стигли на овај догађај.
Током проласка црвеним тепихом, Кејт Мидлтон и принц Вилијам, ималу су и један ретко виђени тренутак блискости.
Наиме, у једном тренутку, Кејт је додирнула позадину свог супруга, што је иако можда случајно, права посластица за посматраче краљевском пара, јер се овакво показивање ''пажње'' у јавности ретко дешава. Изгледа, да су након многобројних оптужби од стране Харија и Меган да су ''хладни и да не показују емоције'', ипак одлучили да се мало опусте, те су деловали насмејано и можда чак превише неконвенционално, судећи по снимку који је постао популаран на Твитеру.

 

Кејт је све оставила без даха појавивши се у дугој белој лепршавој хаљини, у грчком стилу, и црним елегантним рукавицама које је навукла преко лактова.

Изгледала је заиста краљевски, а да јој је стало до заштите животне средине, поакзала је поневши исту хаљину коју је
носила и 2019. на исти догађај. Како страни медији наводе, ефектне висеће миндђуше у златној боји, принцезу су стајале само 17 фунти, а купљене су у радњи познатог бренда, доступног свима.

За свој изглед, Вилијам се определио за класично црно одело, са сакоом од плиша на дворедно копчање. Принц је председник овог догађаја још од 2010, а Кејт је први пут присуствоавла са својим супругом 2017. и од тада се углавном увек одлучује за британске дизајнере у одабиру свог стајлинга.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas