Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
одећа

Стил Викторије Бекам: Удобност и елеганција у једном, комбинација вредна сваке пажње (ФОТО)

Бира панталоне које су нас освојиле.

1612084187_w_51104521.jpg
Фото: Епа
Oglas

Широке, дубоке панталоне са ивицом, чипкани топ и кратак сако - ово је избор једне од најстилизованијих жена на свету.

Прочитајте још: Шта је обукла ВИКТОРИЈА БЕКАМ? Комбинација коју би понеле многе жене (ФОТО)

Викторија Бекам важи за жену од стила, многи прате њене комбинације и примењују их. Сада је показала како да на леп и софистициран начин искомбинујемо комаде одеће који су током прошле године враћени на модну сцену, а остају ту и ове.

Панталоне широких ногавица смо сви дуго чекали да се коначно врате. Можемо са сигурношћу да кажемо да су смениле уске ногавице, које, признајемо нису биле тако удобне. Оно што карактерише панталоне које носи Викторија и којима даје велики примат у својој новој колекцији је пре свега удобност. Издужују фигуру и дају елегантан изглед.

Прочитајте још: У тренду и ове године: Фармерке које не старе, ако их нисте носили, сада је идеално време! (ФОТО)

Као горњи део одабрала је класичну, чипкану блузу и преко сако који је мало другачији. Навикли смо на дуже сакое који су дуго међу најпопуларнијим одевним комадима, а сада видимо један краћи модел, равног кроја, са већом крагном. На овај начин панталоне су у првом плану.

Прочитајте још: Не смете КАСНИТИ: Свет је полудео за "Преппy стилом", а ви?

Како и сама Викторија Бекам истиче, овакву врсту сакоа можете комбновати и уз фармерке и једноставну мајицу. Дакле, могућности су бројне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas