· · Komentari: 0
odeća

Stil Viktorije Bekam: Udobnost i elegancija u jednom, kombinacija vredna svake pažnje (FOTO)

Bira pantalone koje su nas osvojile.

1612084187_w_51104521.jpg
Foto: Epa

Široke, duboke pantalone sa ivicom, čipkani top i kratak sako - ovo je izbor jedne od najstilizovanijih žena na svetu.

Pročitajte još: Šta je obukla VIKTORIJA BEKAM? Kombinacija koju bi ponele mnoge žene (FOTO)

Viktorija Bekam važi za ženu od stila, mnogi prate njene kombinacije i primenjuju ih. Sada je pokazala kako da na lep i sofisticiran način iskombinujemo komade odeće koji su tokom prošle godine vraćeni na modnu scenu, a ostaju tu i ove.

Pantalone širokih nogavica smo svi dugo čekali da se konačno vrate. Možemo sa sigurnošću da kažemo da su smenile uske nogavice, koje, priznajemo nisu bile tako udobne. Ono što karakteriše pantalone koje nosi Viktorija i kojima daje veliki primat u svojoj novoj kolekciji je pre svega udobnost. Izdužuju figuru i daju elegantan izgled.

Pročitajte još: U trendu i ove godine: Farmerke koje ne stare, ako ih niste nosili, sada je idealno vreme! (FOTO)

Kao gornji deo odabrala je klasičnu, čipkanu bluzu i preko sako koji je malo drugačiji. Navikli smo na duže sakoe koji su dugo među najpopularnijim odevnim komadima, a sada vidimo jedan kraći model, ravnog kroja, sa većom kragnom. Na ovaj način pantalone su u prvom planu.

Pročitajte još: Ne smete KASNITI: Svet je poludeo za "Preppy stilom", a vi?

Kako i sama Viktorija Bekam ističe, ovakvu vrstu sakoa možete kombnovati i uz farmerke i jednostavnu majicu. Dakle, mogućnosti su brojne.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.