Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сви су гледали у њу: ТАМАРА КАЛИНИЋ засенила све присутне (ФОТО)

Тамара Калинић и њен дечко Филипо Теста присуствовали су великом догађају у Индији који је окупио бројне звезде.

1680618952_profimedia-0759872671.jpg
фото: профимедиа
Oglas

Наиме, наша, а светски позната инфлуенсерка Тамара Калинић била је званица на овом догађају, а друштво јој је правио дугогодишњи дечко Филипо Теста. Обоје су на црвени степих стигли у белом од главе до пете, а издање лепе бринете нас је заиста оставило без даха.

Гошће манифестације потрудиле су се да испоштују културу и традицију земље домаћина, те да искомбинују западне и локалне трендове; а инспирација су им биле раскошне тканине, шаре и украси типични за тамошње поднебље, као и сари, индијска народна ношња. Ни Тамара није у овоме заостајала!

Она је изабрала гламурозну, прелепу креацију у снежнобелој боји, а реч је о дводелном комплету сачињеном од дугачке сукње дубљег струка и раскошног кроја, те кратког топа са дугачким рукавима који је сечен тако да открива доњу линију груди - заводљиво, али не и вулгарно.

Сет је, иначе, сачињен од деликатног, дивног, нежног материјала украшеног везом и чипком и на тренутак подсећа чак и на нетипичну верзију венчанице.

Тамара је пустила да ова тоалета говори сама за себе, па није носила ништа од детаља, а определила се и за једноставну фризуру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas