· · Komentari: 0

Svi su gledali u nju: TAMARA KALINIĆ zasenila sve prisutne (FOTO)

Tamara Kalinić i njen dečko Filipo Testa prisustvovali su velikom događaju u Indiji koji je okupio brojne zvezde.

1680618952_profimedia-0759872671.jpg
foto: profimedia

Naime, naša, a svetski poznata influenserka Tamara Kalinić bila je zvanica na ovom događaju, a društvo joj je pravio dugogodišnji dečko Filipo Testa. Oboje su na crveni stepih stigli u belom od glave do pete, a izdanje lepe brinete nas je zaista ostavilo bez daha.

Gošće manifestacije potrudile su se da ispoštuju kulturu i tradiciju zemlje domaćina, te da iskombinuju zapadne i lokalne trendove; a inspiracija su im bile raskošne tkanine, šare i ukrasi tipični za tamošnje podneblje, kao i sari, indijska narodna nošnja. Ni Tamara nije u ovome zaostajala!

Ona je izabrala glamuroznu, prelepu kreaciju u snežnobeloj boji, a reč je o dvodelnom kompletu sačinjenom od dugačke suknje dubljeg struka i raskošnog kroja, te kratkog topa sa dugačkim rukavima koji je sečen tako da otkriva donju liniju grudi - zavodljivo, ali ne i vulgarno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Set je, inače, sačinjen od delikatnog, divnog, nežnog materijala ukrašenog vezom i čipkom i na trenutak podseća čak i na netipičnu verziju venčanice.

Tamara je pustila da ova toaleta govori sama za sebe, pa nije nosila ništa od detalja, a opredelila se i za jednostavnu frizuru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.