Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тајна младалачког изгледа БРЕД ПИТА: Ускоро пуни 60 година, а још увек важи за једног од најлепших глумаца на свету

Бред Пит већ деценијама успева да задржи исти изглед

1689946189_Bred-Pit-izgled.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ако сте барем једном погледали "Необични случај Бенџамина Батона", у ком главну улогу игра Бред Пит, вероватно вас већина његових најновијих фотографија подсећа управо на ово филмско остварење.

Славни глумац који ће у децембру прославити 60. рођендан, од првог појављивања на јавној сцени важи за једног од најлепших мушкараца у Холивуду. 

Прочитајте Савети холивудске звезде - Како да будете елегантни попут Бреда Пита

Иако има младолико лице, изглед Бреда Пита често бива на мети коментара што је био случај и јуче када се појавио на финалу Вимблдона.

Како за Фемаил тврди Лора Кеј, специјалисткиња козметологије, за сјајан изглед Бреда Пита заслужна је комбинација програма за одржавање коже.

– Чини се да Бред улаже у суптилна "подешавања" да би задржао младоликост. Данас су његове фине боре смањене, а кожа му је орошена и свежа.

Због тога мислим да је користио ботокс да смањи боре, као и да иде на пилинге лица како би подмладио кожу – истакла је она, па додала:

– Вероватно се фокусирао на одређена подручја, укључујући врат вилицу и линију косе, на којима су знакови старења врло приметни. Уз вешту руку, људи ће тешко приметити разлику, а ипак ћете се трансформисати.

Лора додаје да је Бред највероватније почео да ради на себи након развода од Анђелине Џоли 2016. године.

Она верује и да глумац користи креме за заштитиним фактором од УВ зрачења, чиме превентивно делује на прерано старење, па му кожа није опуштена, нема пеге и толико бора колико имају његови вршњаци. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas