Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
принцеза

"То је била једна од њених најшокантнијих хаљина": О изгледу ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ на МЕТ ГАЛИ и данас се прича, а Кејт ово никада не би могла да обуче (ФОТО)

Принцеза Дајана се три месеца након разовда појавила у хаљини која је и данас предмет прича

1651819712_profimedia-0022052004.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Недеља пролази у знаку најпрестижнијег модног догађаја у години - Мет Гале. Црвени тепих окупио је бројне познате званице, а 90-их година Метрополитен музејем у Њујорку прошетала се и принцеза Дајана.

Тог 9. децембра 1996. године, само три месеца након развода од прица Чарлса, Дајана се нашла на великом догађају. Црвеним тепихом прошетала се у једном од њених најсмелијих издања, оном који јој је био "забрањен" током положаја на коме је била пре развода. Откривеним раменима, наглашеним деколтео и свиленом хаљином зрачила је сексипилом.

Прочитајте још: Направила је СПЕКТАКЛ НА ЦРВЕНОМ ТЕПИХУ! Блејк Лајвли обукла хаљину коју сада свет коментарше (ФОТО)

Тадашња тема године била је одавање почасти Кристијану Диору, па се Дајана одлучила за хаљину коју је дизајнирао Џон Галијано, који је тада постао главни дизајнер легендарне француске модне куц́е. Носила је свилену тамноплаву слип хаљину, инспирисану спаваћицом, са црном чипком коју је упарила одговарајуц́им свиленим огртачем.

Ако њену тоалету упоредимо са садашњим одабирима познатих личности без сумње бисмо рекли да је смерна, али за чланове краљевске породице сматра се неприкладним. Али, Дајана је у том тренутку могла да бира.

Дајанино издање на Мет Гали 1996. године коментарисало се годинама касније, и данас. Многим ауторима књига о њој и биографима њена тегет тоалета честа је инспирација.

Елоиз Моран, ауторка књиге о Дајани рекла је да је принцезин изглед био „осветнички” након њеног развода од принца Чарлса.

- То је била једна од њених најшокантнијих хаљина, али мислим да изгледа фантастично. Изгледа тако срец́но и самоуверено. Знала је да никада нец́е моц́и да се ослободи пажње и рефлектора на себи, али мислим да је то позиционирала на другачији начин - каже Елоиз за Yахоо, преноси Инсидер.

Прочитајте још: Бруклин Бекам и Никола Пелц појавили се први пут након венчања: Објаснили зашто су плакали током првог плеса (ФОТО)

Краљевски биограф Кејти Никол, која је написала књигу "Вилијам и Хари", открила је да се принцеза двоумила око хаљине коју је одабрала из страха да не обрука тада четрнаестогодишњег прица Вилијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas