· · Коментари: 0

У ЦВАТУ: Трудна Ријана дошла је у БЕЛОЈ ХАЉИНИ са занимљивом капуљачом на Мет Галу, са Асап Рокијем (ВИДЕО)

Певачица је носила Валентино креацију, а све је изгледало другачије када је скинула горњи део

1683024588_Rijana-NASLOVNA-111.jpg

Очекивано, са мало драмског закашњена, Ријана се појавила на степеништу Метрополитан музеја на Мет Гали, у пратњи Асап Рокија.

Трудна певачица, је ово приликом носила дугу белу хаљину, која је прекривала већи део тела, а имала је горњи део са капуљачом потпуно прекривен белим цветовима. Доња половина хаљине се ширила у А кроју, те је изгледала као венчаница.
Ова тренди-трудница је имала и пар белих наочара са све црним трепавицама које су део њих.
Она је уз цео изглед уклопила још рукавице без прстију, које су биле заштитини знак славног дизајнера Карла Лагерфилда, у чију је част овогодишња Гала.

Убрзо по доласку на црвени тепих, Ријана је скинуила горњи део, показујући хаљину на бретеле и цветом на средини груди, као и свој труднички стомачић.

У међувремену, Асап(34) се одлучио за белу кошуљу испод тамног блејзера бренда Гуцци, и тартан сукњу преко фармерки. Од асесоара, репер је понео црну кравату, наочаре, занимљив брош и кожне рукавице.

Пар је објавио да очекује своје друго дете заједно, током Ријаниног наступа на Супербоулу.

Као и многи други учесници овогодишње Мет Гале, Ријана ј етакође имала близак однос са креатором чија заоставштина је уједно и тема.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.