Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕКИНУТ "ДНЕВНИК 2" ЗБОГ СВАДБЕ ВЕКА: Служили 650 јела, 22 прасета на ражњу, добили поклон од 25.000 марака

Свадбу Лепе Брене и Бобе Живојиновића су обележиле многе ствари, а Бренина венчаница је свакако једна од њих

1663676465_lepa-brena-1.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Лепа Брена
Oglas

Лепа Брена и Боба Живојиновић су се венчали 1991. године у хотелу "Интернационал". Ово је било једно од најлуксузнијих венчања које је јавност до тада имала прилике да види.

Због емитовања свадбе чак је и прекинут Дневник. Било је припремљено 650 врста јела. Велики број коктела се служио, а чак 22 прасета била су на ражњу. Свадбена торта је била на пет спратова. Преко 4.000 писама стигло је на кућу славног пара, а поклони су пристизали са свих крајева света. Тада се спекулисало да је једна уметничка слика била вредна колико пола свадбеног весеља.

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Лепа Брена

Бренина венчаница је рађена искључиво за њу, по њеним мерама. Колико год да је венчаница била ексклузивна и у тренду 90-их година, по мишљењима многих, она би данас била неприхватљива. 

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Лепа Брена

Прочитајте још: Елегантно издање Анђелке Прпић: Прошетала ЦРВЕНИМ тепихом као холивудска звезда (ФОТО)

Хаљина је била на дуге рукаве и пратила је линију тела. На леђима је имала машну, а преко хаљине је било много набора и чипке. Оно што је било посебно занимљиво је Бренина фризура. Она је била натапирана, а испод шишки се назирала сребрна тијара. Имала је оковратник који се слагао уз целу венчаницу. 

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Лепа Брена

Весељу су присуствовале бројне познате личности, међу којима су били Зорица Брунцлик, Нада Топчагић, Бобан Здравковић, Лепа Лукић, Зоран Калезић, Харис Џиновић, као и глумци Милорад Мандић Манда и Предраг Ејдус, редитељ Станко Црнобрња… Бидермајер је ухватила Драгана Мирковић, која је тада рекла да јој је рано за удају.

Лепа Брена је на радост свих гостију запевала са Сашом Поповићем и "Слатким грехом", а Саша Поповић је забављао све присутне и био нека врста водитеља.

Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Лепа Брена

Венчање је многима остало у лепом сећању, а целокупан догађај је коштао око 50.000 тадашњих немачких марака.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas