Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Процена

Веровали или не, у САД постоји сајт који процењује "нето вредност славних"! Суме ВРТОГЛАВЕ

Познато ТВ лице Опра Винфри вреди 3,5 милијарди долара и годишње зарађује 300 милиона

1596438195_opra-vinfri.jpg
Опра Винфри (Фото:Депозит)
Oglas

Откако су Феничани измислили новац људи су материјалну вредност почели да исказују на тај начин. Али, сада живимо у доба када се и људи мере "колико су вредни" у новцу.

Наравно и ту су најдаље отишли у САД. Тамо чак имају и један специјализовани портал који процењује вредност познатих лица и то "нето вредност" у доларима. Што бисмо ми рекли "у кешу".

Тако позната Опра Винфри (66) водитељка, књижевница, јавна личност, према овом порталу вреди невероватних 3,5 милијарди долара. Њена "загарантована" примања на годишњем нивоу прелазе 300 милиона долара!

Џорџ Клуни (Фото:Депозит)

Наравно, 90 одсто "славних фаца" нама је потпуно непознато али смо ипак наишли и на неке и нама добро знане познате личности. Тако, увек шармантни глумац Џорџ Клуни вреди, у поређењу са Опром, само 500 милиона долара. Ипак, и он годишње може да рачуна на поприличну зараду. Око 50 милиона долара.

Прочитајте још: Желите да будете витке као НИКОЛ КИДМАН? Никакав проблем! Откривамо ТАЈНУ њене исхране

Летимичан преглед популарних музичких звезда доноси нам још једну астрономску вредност. Певач и продуцент Кање Вест умало да достигне Опру Винфри јер је "нето" вредан тачно 3,2 милијарде долара а годишње му следује око 200 милиона "землембаћа"!

Кање Вест (Фото:Депозит)

Даме знају зашто је један од познатих дизајнера вредан 9,6 милијарди долара, а има 86 година! Толико су Амери проценили "нето вредност" Ђорђа Арманија! Занимљиво је да уз његову "процену" не стоји ставка "гопдишњи приход". То ваљда само небо зна!

На овом сајту можете да пронађете и колико је "тежак" ни мање нивише него председник Америка. Доналд Трамп има нето вредност од 3,1 милијарду долара. У рубрици "годишња зарада" је тричавих 400.000 долара. Толика је наиме плата председника САД. Већ кад смо код председника САД био је ред да проверимо и "нето вредност" Меланије Трамп.

Она, кажу проценитељи овог портала, има "нето вредност" од 50 милиона долара. Података о плати нема, баш као ни података колико годишње троши.

Прочитајте још: Проглашена је за НАЈЛЕПШУ племкињу свих времена, а није ни Кејт Мидлтон, ни Меган Маркл (ФОТО)

Вероватно ћете и ви бити изненађени када видите да је највреднија глумица Џејми Герц, нама позната из серија Али Мекбил и Суседи. Ипак, не би имала "нето вредност" од 3,1 милијарду долара да се није удала својевремено за једног америчког милијардера, а и да није умешна у бизнис. Има пар великих фирми и сувласништво над НБА тимом Аталанта Хоукс.

Мел Гибсон и Џил Симонс (Фото:Депозит)

Глумац Том Круз је "највреднији нето" у Холивуду. Процењен је на 570 милиона. Роберт де Ниро са 500 милиона долара је раме уз раме са Клунијем, Мел Гибсн је догурао до 425 милиона, Арнолд Шварценегер до 400, баш као и Џек Николсон...

                                      Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas