Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
стил

Викторија Бекам још једном показала да је "краљица елеганције": Овако је затворила своју ревију у Паризу (ФОТО)

Викторија Бекам позната је по класичној елеганцији

1664613927_4d2ad34bb612893509034211b9ad737be31819d8.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Викторија Бекам била је део Недеље моде у Паризу на којој је показала најновију колекцију за јесен-зиму 2022/23.

Дизајнерка је на крају ревије изашла да поздрави окупљене и сама се прошета пистом, носећи црно од главе до пете, а још једном је показала да је ова боја "краљица елеганције". Викторија се одлучила за уску хаљину миди дужине потпуно затворену са лепршавим рукавима, црне унихоп чарапе и такође црне салонке.

Прочитајте још: Бела Хадид је изашла полугола на писту, а онда се на сцени догодила МАГИЈА: Погледајте снимак који је свет оставио без текста (ВИДЕО)

Цела њена породица дошла је да је подржи што је изазвало велике емоције код Викторије која је иначе позната по томе да је у јавности врло озбиљна. У првим редовима нашли су се њен најстарији син Бруклин са супругом Николом Пелц, супруг Дејвид, као и остала деца Ромео, Круз и ћерка Харпер. Међу њима била је и њена блиска пријатељица Ева Лонгорија.

Иако је неколико пута постојао наговештај да снајка Никола и Виктрорија нису у најбољим односима рекло би се да су оваквом подршком дефинитивно потврдиле да то није било тачно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas