· · Komentari: 0

Bela Hadid je izašla polugola na pistu, a onda se na sceni dogodila MAGIJA: Pogledajte snimak koji je svet ostavio bez teksta (VIDEO)

Svi se pitaju kako je ovo izvedeno

1664609619_bela-hadid.jpg
Foto: Profimedia

Bela Hadidi izašla je na pistu na jednoj reviji, samo u gaćicama, dok je rukama prekrivala grudi. 

Pročitajte još: Stajling za koji je samopouzdanje neophodno: Kajli Džener se u ovome pojavila na Nedelji mode u Parizu (FOTO)

Potom su dva kreatora prišla, uzela sprej i tako kreirali belu haljinu ispod kolena sa dubokim šlicem, koja je izgleda realno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Video, koji je postao viralan, sve je ostavio bez daha, a iznenađeni pratioci na društvenim mrežama, ne mogu da prestanu da komentarišu ovaj video.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.