· · Коментари: 0
стил

Викторија Бекам обукла најмодерније панталоне ове јесени: Да ли су освојиле и вас?

Викторија је велики љубитељ класичне моде и ванвременских комада.

1634067911_profimedia-0637768439.jpg
Фото: профимедиа

Широке ногавице недавно су се вратиле и потпуно освојиле жене широм света. За њима је одмах дошао тренд који смо и заборавили, а то су звонасте панталоне које је било незамисливо не носити крајем 20. века.

Жене су их лепо прихватиле, а једна од њих је и успешна модна креаторка Викторија Бекам.

Викторија је велики љубитељ класичне моде и ванвременских комада, па су се свакако у њеном ормару нашле и звонасте ногавице.

Прочитајте још: Краљица Летиција у савршеној јесењој комбинацији: Миди сукња и џемпер (ФОТО)

Викторија Бекам била је гост јутарњег програма "Добро јутро Америка" и понела је управо овај модел, али на другачији начин од оног што смо навикли да видимо на њој.

Фото: профимедиа

Креаторка је искорачила из оквира тамних боја које је дуго носила и сада обукла звонцаре жуте боје у комбинацији са наранџастом блузом.

Викторија је у последње време склона експериментима са модом, виђамо је у шареним дезенима и склопу на први поглед неспојивих боја.

Да ли су звонасте панталоне освојиле и вас ове јесени?

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.