Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ново

Викторија Бекам представиила потпуно другачију колекцију: Да ли су ово боје које ћемо носити? (ФОТО)

Нова колекција Викторије Бекам којом је спојила спорт и женственост.

1626448026_cd99515f9e4d7784e2a079c32e4a5647833dea83.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Од када је упловила у воде модног дизајна Викторија Бекам не престаје да одушевљава. Привлачи велику пажњу жена широм света које прате њене савете и иновације.

Знамо је по одмереним и елегантним комбинацијама, део су њеног стила и дизајна, али је овог пута изашла из препознатљвих оквира. Нова колекција намењена је спорту и рекреацији, а боје су привукле посебну пажњу.

Прочитајте још: Глумица КЕЈТИ ХОЛМС у комбинацији која ће се свидети свим женама: Лежерно и елегантно (ФОТО)

Нежнорозе и минт боја доминирају колекцијом, док су ту и незаобилазне црна и бела за љубитеље класике. Могли бисмо да претпоставимо да ће баш ове боје бити једне од најдоминантнијих у наредном периоду.

Прочитајте још: Научите од Пипе Мидлтон: Како да сакријете стомак и истакнете груди (ФОТО)

Хеланке и популарне бициклистичке уклопила је уз дуксеве са капуљачом. А иако лежерне, креације ипак остају женственог кроја по коме је препознатљива.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas