Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Naučite od Pipe Midlton: Kako da sakrijete stomak i istaknete grudi (FOTO)

Pored slavne sestre Kejt Midlton i Pipa je prisustvovala finalu Vimbldona i izgledom pobrala aplauz.

1626074624_Pipamiddleton.PNG
Foto: Instagram/ screenshot pippamiddleton_
Oglas

Haljine na preklop osvajaju na prvi pogled i stoje svim ženama! To je dokazala i Pipa Midlton koje se nedavno porodila i odabrala je upravo ovaj model.

Pročitajte još: Ističe NAJBOLJE na ženi: Detalj bez kojeg ne smete završiti leto (FOTO)

Ženstvene haljine

Ključni modni diktat ovog leta je ženstvenost. Zbog toga se ovog leta nose cvetne, dugačke i strukirane, kao i haljine sa karnerima.

Haljina savršeno prikriva stomačić!

Haljina na preklop ispunjava upravo taj uslov. To je muškarcima omiljeni model haljina, jer krije najvažnije kod žene, a nagoveštava mnogo. Haljine na preklop su savršen izbor za žene se krupnim grudima, ali i za one koje imaju stomačić. Naime, sam preklop vizuelno krije svaki višak i ističe žensku figuru.

Pročitajte još: Ovako se sada oblače Italijanke: Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

Haljina na preklop za velike grudi

Upravo je to razlog zašto je Pipa Midlton na finale Vimbldona došla u ovakvoj haljini. Pipa Midlton se u martu porodila i dobila je devojčicu, koja je njeno drugo dete. Haljina je pepito, sa plavo-belim kockicama, midi dužine i sa istim pepito kaišem.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons (51) je odabrala savršenu letnju BELU HALJINU (FOTO)

Pipa Midlton je nosila "Ralf Loren" haljinu i upotpunila je "kartije" minđušama koje je dobila od bogatog supruga.

Pupa Midlton je pre dve godine imala najzapaženiju haljinu na Vimbldonu. Ona je tom prilikom nosila strukiranu bež haljinu od čipke.

Pročitajte još: Ovako se sada oblače Italijanke: Tri modne ideje sa kojima nećete POGREŠITI (FOTO)

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas