Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПАЖЉИВ СУПРУГ

Вилијамови поклони Кејт Мидлтон: Непроцењиви прстен, Cartier сат и „ужасан“ поклон (ФОТО)

Принц Вилијам је био супер великодушан током година када је у питању обележавање посебних прекретница са супругом Кејт Мидлтон, која је прославила 40. рођендан.

1641808228_pjimage--95-.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Када се војвоткиња од Кембриџа пробудила на свој 40. рођендан, надамо се, имала је много лепих поклона за отварање. А пошто је 40 година значајан рођендан, вероватно је да јој је принц Вилијам, заједно са њихово троје деце, дао неке посебне поклоне.

Током година, Вилијам је почастио Кејт неким веома великодушним поклонима од којих су неки за њега имали огроман значај. Али био је и један незабораван тренутак када рођендански поклон није прошао баш најбоље. Ево да погледамо...

Веренички прстен

Наравно, један од најпознатијих поклона који је Вилијам поклонио Кејт је њен веренички прстен, који је некада припадао принцези Дајани.

Након што је Вилијамов отац принц Чарлс запросио Дајану, поклонио јој је прстен Garrard of Mayfair, тадашњег крунског златара.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон прославила 40. рођендан: Приказала се као КРАЉИЦА у хаљини Александар Меквина (ФОТО)

Након што је прегледала задивљујућу колекцију, одабрала је прстен од белог злата са 14 дијаманата који окружују чувени сафир. Верује се да је у то време коштао 28.000 фунти (око 33.000 евра), иако се сада каже да је непроцењив.

Након Дајанине смрти, каже се да је прстен дат принцу Харију, док је Дајанин златни Картијер сат припао Вилијаму.

У једној емисији, принцезин бивши батлер Пол Барел објаснио је да је Хари, непосредно пре него што је Вилијам запросио Кејт 2010. године, понудио свом брату прилику да својој будућој невести поклони прстен њихове мајке. У документарцу, Пол каже: „Хари му је [Вилијаму] рекао: ’Зар не би било прикладно да има мамин прстен?“

Пол је додао о Харијевом „несебичном” чину љубазности: „Онда ће једног дана тај прстен седети на престолу Енглеске. Хари се одрекао свог драгоценог блага. Једину ствар коју је имао од мајке, дао је свом брату. То је несебичан, љубазан чин и управо таква је била и Дајана.“

Говорећи у интервјуу који је најавио њихову веридбу, Вилијам је открио колико је прстен за њега био посебан. Рекао је: „То је веренички прстен моје мајке. Мени је то веома посебно, а Кејт је такође веома посебна за мене сада. Данас смо сједињени. То је мој начин да се уверим да моја мајка није пропустила данашњи дан.“

Сафирне минђуше

Још једно породично наслеђе које је Вилијам поклонио Кејт су сафирне минђуше његове мајке. Минђуше су биле међу Дајаниним омиљенима и биле су венчани поклон престолонаследника Фахда из Саудијске Арабије.

Више пута је примећена како их носи и имају тамноплаве сафире окружене блиставим дијамантима. Верује се да је Вилијам поклонио минђуше Кејт након што је запросио, а оне су мало измењене и сада су у облику капљице. Кејт их је први пут носила у јавности 2019. у посети музеју у Дандију.

Вечни прстен

Вечни прстен традиционално поклањају очеви мајкама на рођење детета. А Вилијам је подржао ову традицију 2014. када је Кејт поклонио задивљујући прстен након рођења принца Џорџа.

Кејт носи деликатан комад, за који се каже да је направљен од 18-каратног белог злата, на истом прсту као и веренички прстен и бурму.

Зелене минђуше од аметиста

За њихов први Божић као брачни пар, Вилијам је Кејт поклонио пар зелених минђуша од аметиста. Оне су од једног од њених омиљених дизајнера, Kiki McDonough.

Минђуше су окружене дијамантима и уметнуте у жуто злато од 18 карата, а Кејт их је први пут носила на богослужењу на Божић 2011. године.

Cartier сат

У исто време када је Кејт дебитовала са својим вечним прстеном, краљевски фанови су приметили и још један нови комад - сат. Сматра се да је то био поклон од Вилијама за Божић 2013. или њен рођендан у јануару 2014. - када је напунила 32 године.

У питању је сребрни сат, који кошта хиљаде. Cartier сат додаје дашак елеганције и мушким и женским зглобовима.

Прстен од ружичастог злата

Један од посебних комада из њиховог удварања био је једноставан прстен од ружичастог злата. Украшен је бисерима и гранатима. Носила га је на церемонији дипломирања, којој су присуствовали принц Чарлс, као и породица Мидлтон.

Двоглед

Међутим, чини се да Вилијам није увек био у праву када су поклони у питању. Открио је овај бизаран поклон који је једном дао својој жени током наступа у подкасту.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ   

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas