Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА

Водитељка прошетала БЕЗ ГРУДЊАКА: У неонској хаљини и са белим детаљима оставила све без текста (ФОТО)

Чувена британска водитељка Аманда Холден прошетала је у спектакуларној одевној комбинацији

1653726416_pjimage---2022-05-28T102307.170.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Једна од судија у чувеној емисији "Британија има таленат", Аманда Холден (51), још једном је показала сјајано извајано тело и храбар избор одеће. Она оправдано важи за једну од најзгоднијих јавних личности, а о њеном стилу се увек прича данима након појављивања.

Прочитајте још: Завирите на БАЈКОВИТО ИТАЛИЈАНСКО ВЕНЧАЊЕ Кортни Кардашијан: О њеној венчаници ће се причати! (ФОТО)

Овог пута одлучила је да обуче хаљину у неонској боји, са дубоким шлицем и малим прорезом на средини груди. Уз хаљину је упарила дискретан накит и наочаре и ципеле у белој боји. Мало је рећи да је изгледала фантастично!

Аманда је позната по томе што не воли да носи доњи веш, па је у јавности често можемо видети без грудњака, што је био случај и овог пута.

Фото: Профимедиа

Овај детаљ долази након прича да су се гладаоци њене емисије жалили да је њена одећа превише секси, на шта је водитељка одговорила:

"Могу да видим шта људи мисле, имала је као доњи део, знаш када имаш бикини или грудњак са жицом, па се све види. Више ме је увредило што су људи мислили да имам или огромне брадавице. Озбиљно мислим да је мојим девојкама (грудима) потребна посебна репрезентација, јер су оне саме по себи познате."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas