· · Коментари: 0
РАСКОШ

Завирите на БАЈКОВИТО ИТАЛИЈАНСКО ВЕНЧАЊЕ Кортни Кардашијан: О њеној венчаници ће се причати! (ФОТО)

Кортни Кардашијан и Трaвис Баркер су овог викенда организовали раскошно венчање, у живописном селу Портофино

1653292964_profimedia-0693601485.jpg
Фото: Профимедиа

Кортни Кардашијан и Травис Баркер су се венчали пред пријатељима и породицом на задивљујућем италијанском венчању.

Пар, који се верио у октобру, рекао је „да“ у древној тврђави Кастело Браун у Портофину у недељу, а Кортни је изгледала запањујуће у белој краткој чипканој хаљини Долче и Габана која је имала вео инспирисан свецима.

Ријалити звезда Кортни (43) и рокер Блинк 182 Травис (47) изнајмили су приморски комплекс Доменика Долчеа и Стефана Габане како би прославили у великом стилу са својим породичним пријатељима.

Цео клан Кардашијан-Џенер и Баркер су позвани и виђени су како пристижу у живописни приморски град уочи церемоније.

Кортни је објавила серију снимака на Инстаграму након церемоније венчања, где је причала о својој будућности са Трависом.

Прочитајте још: Венчање у ПАНТАЛОНАМА: Ризична, али победоносна комбинација! Изгледа нестварно добро (ФОТО)

Ријалити звезда је поносно изјавила „срећно до краја живота“ и разменила пољубац са Трависом на олтару након размене завета.

Крис Џенер и Кортнине сестре Ким, Клои, Кендал и Кајли снимљене су обучене у низ задивљујућих одевних комбинација.

Крис Џенер је водила своју ћерку до олтара, у ружичастој хаљини, док је Кортни носила црвене руже.

Ким Кардашијан је испоштовала готичку тему коју је поставила Кортни у припремама за велики дан тако што је стигла у црној хаљини са косом која је изгледала светлије него икада.

Прочитајте још: ВЕНЧАНИЦЕ: Ово су трендови за 2022. годину на које треба да обратите пажњу

Европско венчање је трећи пут да су Кортни и Травис прошетали до олтара у последња два месеца.

Пар је у априлу шокирао фанове док су усликани како се пијани "венчавају" након забаве на додели Греми награда 2022.

Међутим, пијана млада је касније признала да је то била шала након што су она и њен момак испили мало више текиле.

„Вежба чини савршеним“, задиркивала је Кортни на Инстаграму док је делила неколико снимака са њиховог Елвисовског "венчања".

Месец дана касније, заљубљени пар је поделио своје завете на сасвим другачијем другом венчању у Санта Барбари. Пар се стварно венчао на скромној церемонији у локалној судници без породице и деце.

Позвани су били само Кортнина бака Ем Џеј и Трависов тата Ренди, који су им били сведоци.

Након службе, Кортни је поделила неке црно-беле фотографије свог фотографа са натписом „Док нас смрт не растави“.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.