· · Коментари: 0
ПРВА ДАМА

Захваљујући Меланији Трамп коначно и Џил Бајден добила насловну страну (ФОТО)

Меланија Трамп је добила надимак "најлепша и највећа прва дама", али женски магазин јој није понудио насловницу.

1625590323_melanijaEpa.jpg
Фото: ЕПА

Џил Бајден је коначно дошла до изражаја и у августу ће красити насловну страну магазина "Vogue". Она ће пробати да промовише америчку моду и културу, што је још један блед покушај да се засени успомена на најлепшу прву даму САД - Меланију Трамп.

Прочитајте још: Беба Бриџет Џоунс: Рене Зелвегер коначно са малишаном (ФОТО)

Меланија Трамп као прва дама никада није била на насловници

Док је Меланија Трамп била прва дама САД "Vogue" је никада није питао да украси насловну страну и она је то јавно критиковала.

Меланија је као манекенка била на насловним странама, а онда је почео бојкот.

- Никада ме ни један амерички магазин није питао да будем на насловној страни - рекла је Меланија најбољој другарици Стефани Винстон Воркоф.

Меланија је била најбоље обучена прва дама

Занимљиво је да је Меланија била на насловној страни овог магазина фебруара 2005. године када је била манекенка која се удала за Доналда Трампа. Када је њен супруг постао председник Меланија је очекивала да ће је Ана Винтур, уредник "Vogue", али новинарка је рекла да је бивши председник "нечастан". То је био чудна изјава пошто је ово модни магазин, а сама Меланија је била синоним стила.

Мишел Обама је имала 12 насловних страна

Доналд Трамп је, док је имао Твитер, написао да је Меланија "највећа прва дама свих времена", а уреднице модних магазина је назвао "елитистичким снобовима" који су одбацивали "најелегантнију прву даму Америке".

Прочитајте још: Дејвид направио шалу, а Викторија Бекам објавила видео који је гледало 4 милиона људи (ВИДЕО)

Занимљиво је да је Мишел Обама била на 12 насловних страна, међу којима су биле и три насловнице овог магазина.

Пратиоци Меланије Трамп сматрају да њој није потребна насловница женских магазина да би све жене света пратиле њен стил.

Џил нема харизму нити стил

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Џил Бајден на августовској насловној страни носи плаву хаљину са цветовима. Упркос многим покушајима да постане модна икона или бар буде интригантна, Џил Бајден то није пошло за руком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.