Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Завирите у ЛУКСУЗНИ ПЕНТХАУС Џони Депа и Амбер Херд: Сада се продаје за 1.700.000 ДОЛАРА!

Ова некретнина је много пута помињана током суђења Џони Депа и Амбер Херд, а откад су се званично развели, стан стоји на огласу за продају

1655304517_depp.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/МаxимоТВ
Oglas

Овај стан се налази у једној од зграда која по свом изгледу пише историју у Лос Анђелесу, на чувеном Бродвеју! Бивши стан Џонија Депа и Амбер Херд у центру Лос Анђелеса тренутно је на тржишту и продаје се за 1,765 милиона долара. 

Прочитајте још: Пенелопе Круз одушевила у хаљини јарке боје: Понела омиљени крој за лето (ФОТО)

Овај пентхаус позициониран је усред једне од најистакнутијих историјских знаменитости града - зграде "Истерн Колумбија", у стилу Арт Децо коју је дизајнирао Клауд Билман на Бродвеју.  Са својим престижним поштанским бројем, неутралном шемом и погледом на град, стан је међу најистакнутијим огласима у Калифорнији – и самим тим један од најбољих домова на свету . Овде обилазимо култно имање.

Сам спољашњи изглед зграде изгледа врло упечатљиво и јединствено. А тако изгледа и улаз, па и сами станови, али сада ћемо завирити само у бивши стан овог познатог бившег холивудског пара. 

Пар је био у браку 15 месеци, а за то време су зграду источне Колумбије звали својим домом. Џони Деп је раније поседовао чак пет пентхауса на врху зграде Источне Колумбије. Међутим, након развода од Амбер 2016., глумац их је све пописао и продао за укупно 12,78 милиона долара. 

Овај двоспратни стан простире се на 1.780 квадратних метара стамбеног простора - садржи једну спаваћу собу, два купатила и дневни боравак и трпезарију отвореног плана. Примарни дневни боравак је лавиринт савремених декоративних идеја - изложених првенствено кроз интимни дневни боравак који се поиграва смеђим, неутралним тоновима на степеништу.

Ове идеје меких соба у боји настављају се у целом дневном боравку отвореног плана који гледа на чувени бетонски хоризонт. Док простор приказује сирове, индустријске кости кроз своје високе плафоне и велике прозоре, омекшава га експериментални текстил - од избора јастука до тепиха који доминирају подовима од тврдог дрвета. 

У овом стану метална кухиња ствара добродошао контраст између богатих текстура и тврдог дрвета у дневној соби како би се разликовала између два простора са материјалима. Велики трпезаријски сто прекида отворени животни простор - одвајајући дневни боравак и простор за кување - и ствара простор за ручавање између две области. 


На спрату, главна спаваћа соба наставља да прати сличну шему - комбинујући оштре карактеристике (као што су зид од цигле и плафони са високим гредама) са курацијом шара и текстила који доносе модерну естетику инспирисану приморјем у простор. 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas